Безкоштовна доставка найсмачніших грузинських страв протягом 50 хвилин від ресторану Pilpili. Зона доставка позначена на карті нижче. Мінімальне замовлення від 300 грн.
Доставка до дверей, а також можлива безконтактна доставка.
Оплата замовлення картою на сайті.
Забронювати стіл
Ваше ім’я
Ваш телефон
Дата, коли плануєте завітати до нас
О котрій вас очікувати
Скільки вас буде
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності.
Угода користувача
Згода на збір та обробку персональних даних

Шляхом проставлення відмітки на сторінці реєстрації або при оформленні замовлення на інтернет-сайті https://pilpilikyiv.com/ в пункті «Я згодний(-а) на збір та обробку моїх персональних даних» Користувач – фізична особа, суб’єкт персональних даних, надає власнику сайта свою безумовну згоду на збір і обробку персональних даних.

Я, як Користувач інтернет-сайту https://pilpilikyiv.com/, надаю свою згоду власнику сайта (далі-Власник) на обробку, використання та зберігання моїх персональних даних у картотеках та/або за допомогою бази персональних даних.

Шляхом проставляння відмітки на сторінці реєстрації або при оформленні замовлення на інтернет-сайті https://pilpilikyiv.com/ в пункті «Я згодний(-а) на збір та обробку моїх персональних даних», підтверджую, що повідомлений(-а) і згодний(-а) з наступним:

Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, знеособлення, відновлення пароля, відправка інформаційних матеріалів за згодою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, отримання заявок на придбання товару, залишення відгуків щодо якості обслуговування Власника, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншу інформацію про діяльність Власника з метою проведення успішних і безпечних транзакцій замовлень і оплат; здійснення пропонованих послуг; проведення маркетингових акцій та вручення призових винагород);

Під час користування інтернет-сайтом Власник здійснює збір та обробку персональних даних Користувача, пов'язаних з ідентифікацією, аутентифікацією, авторизацією, знеособленням, відновленням пароля, відправкою інформаційних матеріалів за згодою Користувача, відповідями на запити та листи Користувача, отриманням заявок на придбання товару, залишенням відгуків щодо якості обслуговування Власника, для реєстрації в програмі знижок Власника, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Власника, здійснення пропонованих послуг; проведення маркетингових акцій та вручення призових винагород, серед яких можуть бути наступні персональні дані:

прізвище, ім'я, по батькові, адреса доставки замовлень, контактний номер телефону, e-mail адресу, дані по замовленнях, бонуси-знижки, інші відомості, що містять персональні дані в електронній формі;

персональні дані, надані Користувачем при заповненні реєстраційних форм на інтернет-сайті, а так само у процесі користування інтернет-сайтом;

файли cookie (кукі-файли). Кукі-файли є інформаційними файлами, які надходять до комп’ютера або мобільного пристрою, коли той використовується для відвідування сайтів. Власник не надає можливості третім сторонам поміщати кукі-файли на ваш пристрій. За допомогою кукі-файлів Власник може збирати інформацію про ваше користування нашим сайтом, вашу IP-адресу, тип браузера та операційної системи. Також з метою опрацювання ваших покупок, здійснених у режимі онлайн, ми можемо збирати вашу платіжну інформацію, інформацію про ваші уподобання щодо продукції тощо.

Власник включає дані Користувача в базу персональних даних з моменту, коли Користувач вперше надає (надсилає) свої персональні дані Власнику шляхом заповнення реєстраційної форми або форми замовлення на інтернет-сторінці Власника.

Натискаючи на кнопку «Зберегти» або «Підтвердити замовлення», я добровільно погоджуюся надати зазначені вище персональні дані про себе для загального доступу необмеженому колу осіб в рамках використання Бази персональних даних.

Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; іншими способами.

Власник бази даних не інформує суб'єкта персональних даних про передачу його персональних даних у випадках, передбачених Законом України «Про захист персональних даних».

Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

на доступ до своїх персональних даних;

отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до суду;

застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

відкликати згоду на обробку персональних даних.

Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

Шляхом проставляння позначки на сторінці реєстрації або при оформленні замовлення на інтернет-сайті https://pilpilikyiv.com/ в пункті «Я згодний(-а) на збір та обробку моїх персональних даних», я також підтверджую, що повідомлений (-а) про включення інформації про мене до бази персональних даних з вищезазначеною метою, про мої права, які визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також про осіб, яким мої дані передаються для виконання вищезазначеної мети.

Сайт https://pilpilikyiv.com/ може містити посилання на сайти, які не відносяться до Власника. Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. При використанні таких веб-сайтів ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.

Зазначена угода надана з урахуванням вимог ст.7, ст.8 і ст.11 Закону України «Про захист персональних даних» та діє без обмеження території дії.

Я цим підтверджую, що отримав повідомлення про Власника персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, а також відомості про мої права, визначених законом України «Про захист персональних даних» для виконання зазначеної мети і можливості передачі моїх персональних даних третім особам на розсуд Власника і /або розпорядника бази даних.

Зміст моїх прав як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» мені повідомлено і зрозуміло.

Зазначена угода діє безстроково до дати її відкликання мною шляхом направлення на адресу Власника письмового повідомлення про вказане відкликання в довільній формі, якщо інше не встановлено чинним законодавством України.

Власник залишає за собою право в будь-який час внести зміни до даного положення. Після внесення змін, такі зміни вступлять в силу відразу ж після розміщення їх на офіційному сайті https://pilpilikyiv.com/
Договір публічної оферти
1. Загальні положення.
Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ (далі — Продавець) публікує даний договір, що є публічним договором-офертою (далі — Договір) і має відповідну юридичну силу, про продаж товарів, представлених на офіційному інтернет-сайті Продавця, на адресу як фізичних, так і юридичних осіб (далі — Покупець).
Відповідно до статей 633, 641, 642 Цивільного Кодексу України (далі — ЦКУ) та Правил продажу товарів на замовлення та поза торговельними або офісними приміщеннями, затверджених наказом Міністерства економіки України від 19.04.2007 №103, даний документ є офертою, а факт здійснення покупцем замовлення в усній (по телефону або в магазині, офісі) або письмовій (через сайт або електрону пошту) формі та отримання даного замовлення Продавцем є повним та безперечним прийняттям даного публічного договору та інформації, викладеної на сайті.
Використання послуг та купівля товарів, що надаються інтернет-магазином https://pilpilikyiv.com/, передбачає згоду особи, що користується послугами або купує товар, з правилами, строками, обмеженнями та іншими умовами співпраці, викладеними в даному документі.
Приймаючи умови даного договору, покупець підтверджує, що:
А) на момент купівлі товару йому виповнилось 18 років;
Б) інформація, що надається під час замовлення товарів або послуг, є правильною та актуальною;
В) надана контактна інформація може бути використана з метою повідомлення про зміни в роботі, акційні пропозиції чи надання іншої інформації, пов’язаної з діяльністю продавця.
На підставі вищезазначеного уважно ознайомтеся з даним договором (публічною офертою), і якщо Ви не згодні з будь-яким із пунктів оферти, будь ласка, залиште сайт.
У даному Договорі, якщо зміст не потребує іншого, терміни слід тлумачити наступним чином:
«Оферта» — публічна пропозиція Продавця, адресована будь-якій фізичній та юридичній особі з метою укласти договір куплі-продажу на існуючих умовах, зазначених у Договорі.
«Товар» — перелік найменувань асортименту, представлений на офіційному сайті Продавця, але не обмежений тільки сайтом.
«Продавець» — компанія, що реалізує Товар, представлений в інтернет-магазині, але не обмежений тільки сайтом.
«Покупець» — фізична або юридична особа, що вступила в договірні відносини з Продавцем на умовах, зазначених у Договорі.
«Акцепт» — повне та беззаперечне прийняття Покупцем умов Договору.
«Замовлення» — окремі позиції з асортиментного переліку Товару, вказані Покупцем при розміщенні заявки на інтернет-сайті Продавця або замовлені будь-яким іншим способом.
«Кур’єрська доставка» — безпосередня передача Товару від Продавця до Покупця незалежним підрядником, який надає послуги Продавцю відповідно до окремого укладеного договору. Продавець не здійснює самостійно доставку Товару.
 «Інтернет-магазин» — веб-сторінка Продавця https://pilpilikyiv.com/
«Місце продажу Товару» — заклад громадського харчування (ресторан) Продавця.
2. Предмет договору.
2.1. Продавець здійснює продаж Покупцю Товару відповідно до чинних на момент здійснення замовлення цін, а Покупець має право здійснити оплату і прийняти Товар відповідно до умов даного Договору.
2.2. Даний договір є офіційним документом Продавця та невід’ємною частиною Оферти.
2.3. Продаж Товару здійснюється в закладі Продавця.
3. Момент укладання Договору.
3.1. Текст договору є публічною офертою (відповідно до статей 633, 643 Цивільного Кодексу України та Правил продажу товарів на замовлення та поза торговельними або офісними приміщеннями, затверджених наказом Міністерства економіки України від 19.04.2007 № 103).
3.2. Факт оформлення замовлення в Продавця, як самостійно, так і за допомогою оператора, є беззаперечним прийняттям умов даного Договору, і Покупець надалі виступає як особа, що вступила в договірні відносини. Покупець зобов’язаний самостійно ознайомлюватися з умовами договору, продавець не зобов’язаний інформувати покупця про наявність договору.
3.3. Моментом вступу Покупця в договірні відносини з Продавцем вважається момент замовлення Товару, незалежно від способу замовлення та форми оплати.
3.4. На письмову вимогу Покупця Продавець оформлює договір з підписами сторін.
3.5. Покупець самостійно та за власним бажання зв’язується з продавцем, що означає, що покупець ознайомився з даним договором та погоджується з ним.
4. Ціна Товару.
4.1. Ціни в інтернет-магазині вказані в національній валюті України (гривня) за одиницю товару відповідно до існуючого прейскуранта.
4.2. Продавець залишає за собою право змінювати ціну Товару до моменту оформлення замовлення без попередження Покупця.
4.3. Остаточною є ціна, вказана менеджером під час оформлення замовлення.
4.4. Ціни, вказані на сайті https://pilpilikyiv.com/, мають ознайомчий характер.
5. Оплата Товару.
5.1. При готівковій формі оплати Покупець зобов’язаний сплатити Продавцю ціну товару в момент його передачі, якщо інше не передбачено домовленістю або договором між сторонами.
5.2. Оплата товарів та послуг, що надаються інтернет-магазином https://pilpilikyiv.com/, здійснюється в національній валюті України відповідно до цін і тарифів, встановлених на момент купівлі товарів або отримання послуг.
5.3. Оплата товарів та послуг, що надаються інтернет-магазином https://pilpilikyiv.com/, здійснюється відповідно до розділу «Доставка, оплата та ціни», опублікованого на сайті https://pilpilikyiv.com/. Оплата зараховується тільки при умові дотримання порядку, опублікованого на сайті.
5.4. У разі неоплати, неповної оплати або несвоєчасної оплати інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ залишає за собою право ненадання товару, призупинення або повне невиконання взятих на себе зобов’язань і при цьому не несе відповідальності за можливі наслідки такого рішення / дій.
5.5. Товари та послуги гарантуються і надаються тільки по факту отримання оплати інтернет-магазином https://pilpilikyiv.com/ (за умови наявності товару на момент фіксування оплати Продавцем в імпортера, фізичної наявності товару на складі Продавця, можливості його доставки на склад Продавця або на адресу, зазначену Покупцем). До моменту отримання оплати інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ не має ніяких зобов’язань перед Покупцем щодо товарів та послуг, замовлених Продавцем.
5.6. При безготівковій формі оплати обов'язок Покупця зі сплати вартості товару вважається виконаним з моменту зарахування відповідних грошових коштів на розрахунковий рахунок Продавця.
5.7. При безготівковій формі розрахунку Покупець зобов’язаний пред’явити менеджеру або кур’єру документ, що підтверджує факт оплати Товару (платіжне доручення, квитанція про сплату тощо).
5.8. Ціни на будь-які позиції Товару можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.
У разі зміни ціни на замовлені позиції Товару до оплати Замовлення Продавець зобов’язаний у найкоротші строки повідомити Покупця про такі зміни. Покупець має право підтвердити або анулювати Замовлення. У разі відсутності зв’язку з Покупцем Замовлення вважається анульованим протягом 24-х годин з моменту зміни ціни на Товар.
6. Доставка Товару.
6.1. Покупець має право отримати замовлений ним Товар за допомогою самостійного вивозу (самовивіз) із закладу громадського харчування (ресторану) Продавця або скористатися послугами кур’єрської доставки. Продавець самостійно не здійснює доставку Покупцю замовленого Товару.
6.2. Самовивіз здійснюється Покупцем із закладу громадського харчування (ресторану) Продавця, зазначеного в замовленні.
6.3. Кур’єрська доставка замовлення Покупцю здійснюється за погодженням із Покупцем і за вказаною ним адресою.
6.4. Доставка замовленого Товару здійснюється в межах м. Києва, якщо інше не передбачено попередньою домовленістю між сторонами.
7. Продаж товару та надання послуг.
7.1. Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ не гарантує безумовного виконання замовлення. Усі послуги та товари надаються за принципом «як є». Задіяні технічні системи (веб-сторінка та сам сайт https://pilpilikyiv.com) можуть включати невиявлені технічні помилки, наслідком яких є неможливість виконання замовлення, придбання товару або несвоєчасне виконання замовлення. Крім того, до неможливості виконання замовлення або його несвоєчасного виконання можуть призвести обставини, зумовлені людським фактором, або ж обставини непереборної сили.
7.2. У разі неможливості або несвоєчасного виконання взятих на себе зобов’язань за обставин, що викладені в п. 7.1 (виключаючи форс-мажор), інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ несе відповідальність у межах сум, отриманих від клієнтів як оплата за товари або послуги.
7.3. Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ не несе і ні за яких обставин не може нести ніякої матеріальної відповідальності, що виходить за межі сум, отриманих від клієнта як оплата за товари та послуги.
7.4. Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ залишає за собою право відмовити в наданні послуг або продажу товару Покупцю на власний розсуд.
7.5. Грошові кошти, оплачені Покупцем, не повертаються в наступних випадках:
А) відмова клієнта від отриманої послуги або товару після оплати та отримання від кур’єра;
Б) за рішенням суду;
В) якщо надано товар належної якості.
7.6. Місцем продажу Товару є заклад громадського харчування (ресторан) Продавця.
8. Відповідальність перед третіми особами.
8.1. Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ не несе ніякої відповідальності за використання або подальше використання товарів і послуг, придбаних в інтернет-магазині https://pilpilikyiv.com/ та за його допомогою.
8.2. Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ не несе відповідальності за вміст та якість проданих товарів за умови наявності сертифікатів імпортера та документів, що підтверджують придбання даної продукції в імпортера.
9. Права та обов’язки Сторін.
9.1. Продавець зобов’язується:
9.1.1. Не розголошувати будь-яку приватну інформацію Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України.
9.1.2. Надати Покупцю можливість отримання безкоштовних телефонних консультацій за телефонами, вказаними на сайті (https://pilpilikyiv.com/). Обсяг консультацій обмежується конкретними питаннями, пов’язаними з виконанням замовлення.
9.1.3. Продавець залишає за собою право невиконання замовлення в разі виникнення форс-мажорних обставин.
9.1.4. Продавець залишає за собою право змінювати даний Договір в односторонньому порядку до моменту його укладання.
9.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне використання товарів Покупцем, замовлених в інтернет-магазині.
9.3. Продавець має право передати свої права та обов’язки з виконання Замовлень третім особам.
9.4. Покупець зобов’язується:
9.4.1. До моменту звернення в інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ ознайомитися зі змістом Договору-оферти, умовами оплати і доставки на сайті магазину.
9.5. Право власності на Замовлення, а також ризик його випадкового пошкодження чи втрати переходять до Покупця з моменту передачі Товару.
10. Форс-мажорні обставини.
10.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання чи неналежне виконання зобов’язань за умовами Договору на час дії непереборної сили. Під непереборною силою розуміються надзвичайні і непереборні за даних умов обставини, що перешкоджають виконанню своїх зобов’язань Сторонами за цим Договором. До них належать стихійні явища (землетруси, повені і т. ін.), обставини суспільного життя (воєнні дії, надзвичайні стани, найбільші страйки, епідемії, тощо), заборонні заходи державних органів (заборона перевезень, валютні обмеження, міжнародні санкції, заборони на торгівлю тощо).
Протягом цього часу Сторони не мають взаємних претензій і кожна зі сторін приймає на себе свій ризик за наслідками форс-мажорних обставин.
11. Авторські права.
Уся текстова інформація та графічні зображення, що розміщені на сайті інтернет-магазину (https://pilpilikyiv.com/), є власністю Продавця та / або його постачальників і виробників Товару.
12. Інформація та її використання.
12.1. Покупець зобов’язаний надати точну і правдиву інформацію в обсязі, необхідному для надання послуг та / або купівлі товару, які він отримує або купує. Інформація, надана покупцем, за необхідності може бути опублікована у відкритих джерелах.
12.2. Інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ має право на власний розсуд вимагати від Покупця документального підтвердження автентичності наданої інформації.
12.3. Надання неточної інформації або ненадання такої інформації за вимогою інтернет-магазину https://pilpilikyiv.com/ може слугувати приводом для призупинення надання послуг або продажу товару. При цьому інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/ не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну Покупцем, у випадку призупинення / невиконання послуг або непродажу товару за умови невиконання пункту 12.1.
12.4. Продавець збирає та опрацьовує персональні дані Покупців (а саме: прізвище, ім’я, по батькові Покупця; адреса доставки; контактні телефони, адреса електронної пошти тощо) з метою:
- виконання умов даного Договору;
- доставки Покупцю замовленої ним продукції.
12.5. Здійснюючи Замовлення Товару через інтернет-магазин https://pilpilikyiv.com/, Покупець дає згоду на збір та опрацювання такої інформації.
12.6. Доступ до персональних даних Покупця мають лише особи, які безпосередньо залучені до виконання Замовлення.
12.7. Продавець зобов’язується: дотримуватися конфіденційності стосовно персональних даних Покупців; не допускати спроби несанкціонованого використання персональних даних Покупців третіми особами; виключити доступ до персональних даних Покупців осіб, що не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлення, окрім випадків, передбачених чинним законодавством України.